loading

DODACI ZA MOVANO.

Novi Movano, dostavno vozilo za zahtjevne primjene s udobnijom kabinom, većom zapreminom teretnog prostora te pogonom na prednje ili stražnje kotače. Ovdje možete pronaći bogatu ponudu namjenskih dodataka za poboljšanje i još veću zaštitu vašeg radnog kapaciteta.

Udobnost i pažnja

Osjećajte se kao kod kuće. Budući da u njemu provodimo uistinu mnogo vremena, automobil je često naš drugi dom. Pronaći ćete sve što vam je potrebno za odličan izgled i vrhunsku udobnost vašeg Opela, baš onako kao što želite: izvana i iznutra, od podnih prostirki do sustava za organizaciju tereta i još mnogo, mnogo više.

Sustav za informiranje i zabavu

Još bolji način dolaska na odredište - Opelovi sustavi za informiranje i zabavu doista su izvanredni. Ostanite u vezi zahvaljujući bogatoj ponudi postolja za mobilni telefon i Blutooth opremi za korištenje bez ruku, navigacijskim sustavima, dogradnjama karata i raznovrsnim priključcima za multimedijske uređaje.

Sigurnost i zaštita

Vozite sigurnije i izgledajte bolje. Od zaštitnih zavjesica i svjetala za maglu pa do sustava alarma, sigurnosnih proizvoda i dječjih sjedala, pronaći ćete sve što vam je potrebno kako biste vi i vaša obitelj ovdje bili sigurni - i kako bi vaš Opel i dalje izgledao jednako dobro kao i kada ste ga kupili.

Sustavi za transport i prijevoz

Opel znatno olakšava transport roba i prijevoz ljudi. Naša bogata ponuda sustava za transport i prijevoz savršena je pomoć za sva vaša putovanja i rekreacijske aktivnosti. Naša ponuda obuhvaća Opelove originalno projektirane proizvode kao i proizvode našeg kooperacijskog partnera, tvrtke Thule, vodećeg proizvođača sustava nosača.

Naplatci

Učinite svoj Opel posebnim pomoću novog kompleta naplataka. Ma kakav bio vaš ukus, pronaći ćete odličnu ponudu Opelovih originalnih aluminijskih naplataka pomoću kojih ćete svojem vozilu dati osobni pečat. Uživajte u stilu i kvaliteti Opelovih originalnih dodataka.

Slika može prikazivati dodatnu opremu.


Opel će poduzeti razumne napore kako bi osigurao točnost i ažuriranost ovih stranica, ali ne preuzima odgovornost u pogledu ikakvih potraživanja ili gubitaka proizašlih iz uporabe sadržaja ovih stranica. Neke od informacija na ovim stranicama možda su netočne zbog izmjena na proizvodima do kojih je došlo u međuvremenu. Dio opisane ili prikazane opreme možda nije u ponudi u pojedinim zemljama ili je dostupan samo uz nadoplatu. Opel pridržava pravo na izmjene specifikacija proizvoda u svakom trenutku. Za aktualne specifikacije proizvoda u Vašoj zemlji, molimo kontaktirajte Vašeg Opel partnera.