loading

Izvanredan stil.

Dizajniran za privlačenje pažnje s čvrstim naglaskom na elegantnoj praktičnosti. Novi Opel Vivaro. Jednostavno daleko ispred drugih.

Opel Vivaro - Vaša posjetnica na kotačima

Snažan i elegantan

Jedinstven Opelov dizajn uključuje:

  • Duboko postavljeni kromirani Opelov znak sprijeda i straga.
  • Svjetla za dnevnu vožnju s prepoznatljivim "krilastim" motivom.
  • Bočne obloge sa skulpturiranom "oštricom".
  • Nabor na poklopcu motora.
  • Kromirane elemente na sklopovima prednjih svjetala.
Novi Opel Vivaro - Snažan i elegantan

Vaša posjetnica na kotačima

Pouzdanost je ugrađena, no širok, stabilan stav novog Opel Vivara nedvojben je dokaz njegove robusne prirode. Povišena kabina, linija krova i duboko ugrađene staklene površine jamče iznimnu udobnost na duljim putovanjima te izvrsnu preglednost na sve strane.

Jedinstveni stil i očigledna visoka kvaliteta, naročito u spoju sa znakom ecoFLEX, šalju snažnu poruku o Vama i Vašoj tvrtki. Ima i velike ravne površine idealne za natpise. Novi Opel Vivaro savršena je posjetnica.

U svijetloj, prozračnoj i udobnoj kabini čak i pomno odabrane boje i tkanine dodaju novu dimenziju udobnosti putnika. Savršeno poslovno okruženje idealne ergonomičnosti, dizajnirano je kako biste uvijek ostali u vezi i bili dostupni.

Slika može prikazivati dodatnu opremu.


Opel će poduzeti razumne napore kako bi osigurao točnost i ažuriranost ovih stranica, ali ne preuzima odgovornost u pogledu ikakvih potraživanja ili gubitaka proizašlih iz pouzdavanja u sadržaj ovih stranica. Neke od informacija na ovim stranicama možda su netočne zbog izmjena na proizvodima do kojih je došlo u međuvremenu. Neka od opisane ili prikazane opreme možda nije u ponudi u pojedinim zemljama ili je dostupna samo uz nadoplatu. Opel pridržava pravo na izmjenu specifikacija proizvoda u bilo kojem trenutku. Za informacije o stvarnim specifikacijama proizvoda u Vašoj zemlji, kontaktirajte svojeg ovlaštenog Opel partnera.