loading

Prostor za do 1,2 tone tereta.

Optimalan dizajn, maksimalan ravni teretni prostor i lak pristup znači da u novi Opel Vivaro možete smjestiti sve što treba.

Novi Opel Vivaro - Velika zapremnina

Velika zapremnina

Dvije duljine i dvije visine daju zapremninu teretnog prostora od 5,2 do 8,6 kubičnih metara za furgon. Duljina teretnog prostora na kraćoj izvedbi iznosi 2537 mm, a na duljoj 2937 mm. Unutrašnji teretni prostor ima idealnu konfiguraciju za prijevoz europaleta i omogućuje lak utovar do tri europalete.

Opel Vivaro - Opcijska stražnja vrata

Lak pristup – opcija za posebno dugi teret

Posebno široka bočna vrata koja omogućuju utovar europaleta i stražnja vrata koja su uz nadoplatu dostupna s kutom otvaranja od 250 stupnjeva omogućuju doista lak pristup teretu. Uz nadoplatu dostupna su i stražnja podizna vrata. Opcija za posebno dugi teret pomoću sustava FlexCargo koji ima vratašca s otvorom u pregradi i prednjem suvozačkom sjedalu omogućuje utovar tereta duljine do 3750 mm na kraćim izvedbama, odnosno do 4150 mm na duljim.

Opel Vivaro - Protection

Učvrstite svoj teret

Teret je optimalno učvršćen i putnici dodatno zaštićeni zahvaljujući optimalno smještenim ušicama za učvršćivanje. Za zaštitu poda i stranica unutrašnjosti tu je bogata ponuda drvenih podnih i bočnih obloga koje omogućuju slobodan pristup standardnim i opcijskim kukama, ušicama itd.

Slika može prikazivati dodatnu opremu.


Opel će poduzeti razumne napore kako bi osigurao točnost i ažuriranost ovih stranica, ali ne preuzima odgovornost u pogledu ikakvih potraživanja ili gubitaka proizašlih iz pouzdavanja u sadržaj ovih stranica. Neke od informacija na ovim stranicama možda su netočne zbog izmjena na proizvodima do kojih je došlo u međuvremenu. Neka od opisane ili prikazane opreme možda nije u ponudi u pojedinim zemljama ili je dostupna samo uz nadoplatu. Opel pridržava pravo na izmjenu specifikacija proizvoda u bilo kojem trenutku. Za informacije o stvarnim specifikacijama proizvoda u Vašoj zemlji, kontaktirajte svojeg ovlaštenog Opel partnera.