loading

Prostran, udoban i praktičan.

Lošom organizacijom može se izgubiti previše dragocjenog vremena. Novi Opel Vivaro donosi novu razinu praktičnosti, udobnosti i prostora za odlaganje.

Opel Vivaro - Oprema za vozača

Oprema za vozača

Ručica mjenjača visoko postavljena na ploči s instrumentima, novi upravljač podesiv po nagibu i dubini s daljinskim kontrolama multimedijskog sustava, sjedalo podesivo u 6 smjerova s naslonom za ruke i lumbalnom potporom, te pregledni instrumenti omogućuju vozaču potpunu kontrolu.

Opel Vivaro – Pretinci

Prostrani pretinci u kabini

Čak 9 otvorenih i zatvorenih pretinaca na ploči s instrumentima, optimalno smješteni držači za čaše i ukupno više od 24 litre zapremnine pretinaca na ploči i još 54 litre ispod opcijskog uredskog sjedala znači da ima mjesta za sve što Vam je potrebno za obavljanje posla.

Opel Vivaro - Uredska klupa

Opremljen za posao

Praktičan podložak, koji možete ukloniti, učvršćuje se okomito ili vodoravno i drži važne dokumente na dohvat ruke vozaču. Značajke mobilnog ureda uključuju:

  • Uredsku klupu sa sklopivim središnjim dijelom u kojem se nalazi uklonjiv podložak za dokumente kao i pretinac za odlaganje tablet uređaja ili prijenosnog računala.
  • Priključna stanica za mobilni telefon na ploči s instrumentima.
  • Priključna stanica za tablet na gornjem dijelu ploče.

Još veću učinkovitost omogućuje otvaranje i pokretanje bez ključa i selektivno zaključavanje vrata.

Opel Vivaro - Navi 80 IntelliLink

Prvorazredni sustav za informiranje i zabavu

Možete birati iz ponude naprednih multimedijskih sustava. R16 BT USB veličine 1 DIN i CD18 BT USB veličine 2 DIN imaju Bluetooth® za audiostreaming i telefoniranje bez korištenja ruku, USB utičnice na maski i vanjski USB za povezivanje s mobilnim uređajima, dok je digitalno audioemitiranje (DAB+) dostupno uz nadoplatu.

NAVI 50 IntelliLink ima 7-inčni dodirni zaslon u boji s kartama za cijelu Europu. Na vrhu ponude je NAVI 80 IntelliLink koji ima dodatne funkcije, uključujući 3D prikaz iz ptičje perspektive i tehnologiju IntelliLink za besprijekornu integraciju s pametnim telefonima, plus glasovno upravljanje i pristup uslugama TomTom Live.

Opel Vivaro - Kamera za pregled straga

Više udobnosti. Manje stresa.

Opcije unutrašnje klime uključuju ručni klima-uređaj i elektroničku kontrolu klime (ECC) samo za kabinu vozača ili klima-uređaj sprijeda i straga za novi Opel Vivaro kombi, također dostupan s dodatnim stražnjim grijanjem.

Kamera za pregled straga omogućuje preglednost iza vozila bez okretanja glave zahvaljujući prikazu na zaslonu s dinamičnim uputama na dodirnom zaslonu navigacijskog sustava ili statičnim uputama na unutrašnjem retrovizoru.

Slika može prikazivati dodatnu opremu.


Opel će poduzeti razumne napore kako bi osigurao točnost i ažuriranost ovih stranica, ali ne preuzima odgovornost u pogledu ikakvih potraživanja ili gubitaka proizašlih iz pouzdavanja u sadržaj ovih stranica. Neke od informacija na ovim stranicama možda su netočne zbog izmjena na proizvodima do kojih je došlo u međuvremenu. Neka od opisane ili prikazane opreme možda nije u ponudi u pojedinim zemljama ili je dostupna samo uz nadoplatu. Opel pridržava pravo na izmjenu specifikacija proizvoda u bilo kojem trenutku. Za informacije o stvarnim specifikacijama proizvoda u Vašoj zemlji, kontaktirajte svojeg ovlaštenog Opel partnera.