loading

NOVI OPEL VIVARO ZA SVE NAMJENE.

Bez obzira na Vaše potrebe ili vrstu posla, ako tražite gospodarsko vozilo srednje veličine, postoji novi Opel Vivaro koji je savršen za Vas. Furgon, putnička izvedba ili kombi – ponuda je bogata, a na Vama je da odaberete.

Opel Vivaro - Furgon

Furgon

Vozilo za razne zadatke. Mala poduzeća, brze dostave ili usluga na licu mjesta; novi furgon Opel Vivaro ima pravu poslovnu privlačnost. Dvije duljine, dvije visine, zapremnina teretnog prostora od 5,2 m3 do 8,6 m3 i maksimalna nosivost od 1200 kg čine malo ili srednje veliko gospodarsko vozilo prikladnim za gotovo sve namjene.

Opel Vivaro - Putnička izvedba

Putnička izvedba

Mogućnost dovođenja ljudi točno tamo gdje treba zajedno s potrebnom opremom daje putničkoj izvedbi Vivara višestruku poslovnu privlačnost, bilo da prevozi građevince, arhitekte krajolika i vrtlare, instalatere ili servisere. Do šest sjedala i dvije duljine, te odlična pristupačnost sa svih strana znači redefiniranje praktičnosti putničke izvedbe.

Opel Vivaro - Kombi

Kombi

Udoban, izdržljiv i praktičan, kombi je dostupan s dugim i kratkim međuosovinskim razmakom. Njegova premium kvaliteta privlači širok spektar klijenata, od poduzetnika do velikih obitelji, škola ili sportskih timova.

Slika može prikazivati dodatnu opremu.


Opel će poduzeti razumne napore kako bi osigurao točnost i ažuriranost ovih stranica, ali ne preuzima odgovornost u pogledu ikakvih potraživanja ili gubitaka proizašlih iz pouzdavanja u sadržaj ovih stranica. Neke od informacija na ovim stranicama možda su netočne zbog izmjena na proizvodima do kojih je došlo u međuvremenu. Neka od opisane ili prikazane opreme možda nije u ponudi u pojedinim zemljama ili je dostupna samo uz nadoplatu. Opel pridržava pravo na izmjenu specifikacija proizvoda u bilo kojem trenutku. Za informacije o stvarnim specifikacijama proizvoda u Vašoj zemlji, kontaktirajte svojeg ovlaštenog Opel partnera.