loading

Dodaci za OPEL Movano.

Opel Movano kombi i Opel Movano bus pružaju visoku razinu udobnosti, prilagodljivosti i praktičnosti već u osnovnoj opremi. Bogata ponuda namjenski dizajniranih Opel dodataka omogućuje prilagodbu vozila točno u skladu s vašim osobnim željama i potrebama.

Opel Movano - Navlake za sjedala

Udobnost i urednost

Osjećajte se kao kod kuće. Budući da u njemu provodimo uistinu mnogo vremena, automobil je često naš drugi dom. Pronaći ćete sve što vam je potrebno kako bi vaš Opel izgledao lijepo i pružio vam udobnost kakvu želite: iznutra i izvana, od tepiha do sustava za organizaciju tereta i još mnogo, mnogo više.

Opel Movano - Paket za nadogradnju navigacije

Sustavi za informiranje i zabavu

Još bolji način dolaska na odredište - Opelovi sustavi za informiranje i zabavu doista su izvanredni. Ostanite u vezi zahvaljujući bogatoj ponudi postolja za mobilni telefon i Bluetooth opremi za korištenje bez ruku, navigacijskim sustavima, nadogradnjama karata i raznovrsnim priključcima za multimedijske uređaje, kao što je držač tablet uređaja.

Opel Movano - Zaštitne zavjesice

Sigurnost i zaštita

Vozite sigurnije i izgledajte bolje. Od zaštitnih zavjesica i folija za zaštitu karoserije pa do sustava alarma i dječjih sjedala, pronaći ćete sve što vam je potrebno kako biste vi i vaša obitelj ovdje bili sigurni - i kako bi vaš Opel i dalje izgledao jednako dobro kao i kada ste ga kupili.

Opel Movano - Nogostup za krovni okvir

Sustavi za transport i nosači

Opel znatno olakšava transport robe i prijevoz ljudi. Naša bogata ponuda prilagodljivih sustava za transport i nosača savršena je pomoć za sva vaša putovanja i rekreacijske aktivnosti. Naša ponuda obuhvaća Opelove originalno projektirane proizvode kao i proizvode našeg kooperacijskog partnera, tvrtke Thule, vodećeg proizvođača sustava nosača.

Naplatci

Učinite svoj Opel posebnim pomoću novog kompleta naplataka. Ma kakav bio vaš ukus, pronaći ćete odličnu ponudu Opelovih originalnih aluminijskih naplataka pomoću kojih ćete svojem vozilu dati osobni pečat. Uživajte u stilu i kvaliteti Opelovih originalnih dodataka.