loading

Dodaci za OPEL Vivaro.

Vivaro donosi u ovaj segment vozila Opelovu nagrađivanu filozofiju dizajna. Uz značajke osnovne i dodatne opreme, tu je i bogata ponuda dodataka pomoću kojih ćete svoj Vivaro maksimalno prilagoditi svojim potrebama.

Za cjelokupnu ponudu, pogledajte online katalog dodataka za Opel Vivaro ili se raspitajte kod najbližeg ovlaštenog Opel partnera.

Opel Vivaro - Bočni prozor sa sjenilom

Udobnost i urednost

Bilo da je riječ o poslovnom ili obiteljskom vozilu, Vivaro vam pomaže da se osjećate kao kod kuće. Pronaći ćete sve što vam je potrebno za prilagodbu, od podnih prostirki do navlaka sjedala.

Opel Vivaro - Priključna stanica

Sustavi za informiranje i zabavu

Omogućuju vam vezu s uredom i obitelji, informacije o stanju u prometu i upute do odredišta. Pogledajte ponudu za svoj Vivaro.

Opel Vivaro - Zaštitne zavjesice

Sigurnost i zaštita

Vozite sigurnije i pomozite očuvati sjajan izgled svog Vivara još dugo. Vodite brigu o svojim putnicima i teretu i budite spremni. Ponuda obuhvaća pomoć pri parkiranju i kamere za pregled straga, zaštitne obloge i štitnike, sve do kompleta žaruljica i dječjih sjedala.

Opel Vivaro - Poklopci retrovizora

Stil

Izvana i iznutra - Vivaro izgleda sjajno. No, htjeli biste mu dati osobni pečat? Pogledajte onda ove dodatke, uključujući bočne stepenice i poklopce retrovizora.

Opel Vivaro - Osnovni nosač

Sustavi za transport i nosači

Nosivost Vivara maksimalno je povećana i optimizirana. Uz to, Opelovi dodaci omogućuju organizaciju tereta izvana i iznutra. Od unutrašnje obloge i polica do sustava krovnih nosača i kuka za vuču, pomoću naših dodataka lako ćete organizirati prijevoz svega što vam je potrebno. Naša ponuda obuhvaća Opelove originalno projektirane proizvode kao i proizvode našeg kooperacijskog partnera, tvrtke Thule, vodećeg proizvođača sustava nosača.

Opel Vivaro - 16˝ Steel Wheel

Naplatci

Kombinacija stila i praktičnosti. Opel ima ponudu aluminijskih i čeličnih naplataka, kao i komplete zimskih guma s naplatcima. Za dodatnu sigurnost tu je i naša ponuda lanaca za snijeg marke Thule.