loading

Prostran, udoban i praktičan.

S 9 udobnih sjedala i prilagodljivim teretnim prostorom, Opel Vivaro podiže mogućnosti prijevoza više ljudi na novu razinu.

Opel Vivaro - Oprema za vozača

Oprema za vozača

Ručica mjenjača visoko postavljena na ploči s instrumentima, upravljač podesiv po nagibu i dubini s daljinskim kontrolama multimedijskog sustava, sjedalo podesivo u 6 smjerova s naslonom za ruke i lumbalnom potporom, te pregledni instrumenti omogućuju vozaču potpunu kontrolu.

Opel Vivaro - Pretinci

Prostrani pretinci u kabini

Brojni otvoreni i zatvoreni pretinci na upravljačkoj ploči, kao i optimalno smješteni držači za čaše znači da ima mjesta za sve što vam je potrebno na putu.

Opel Vivaro - Prilagodljivost

Više sjedala ili više teretnog prostora?

S 9 udobnih sjedala i prilagodljivim prostorom za prtljagu, Opel Vivaro je idealan za usluge prijevoza, rekreativne aktivnosti i velike obitelji. Standardna konfiguracija omogućuje utovar tereta zapremnine od najviše 1,8 m3. Preklapanjem trećeg reda sjedala, uklanjanjem klupe u drugom redu ili obje klupe, dobivate do 6 m3, ovisno o međuosovinskom razmaku.

Opel Vivaro - Oprema i udobnost mobilnog ureda

Opremljen za posao

Prednja suvozačka klupa s dva sjedala Vivaru omogućuje dodatnu svestranost zahvaljujući pretincima ispod sjedala. Priključna stanica za pametni telefon savršeno smještena na upravljačkoj ploči nadohvat ruke i na oku, kao i držač za tablet na gornjem dijelu ploče, iznimna su prednost za sve one koji moraju obavljati posao sa sjedala vozača ili komunicirati putem osobnih digitalnih uređaja.

Opel Vivaro - Navi 80 IntelliLink

Prvorazredni sustavi za informiranje i zabavu

Možete birati iz ponude naprednih multimedijskih sustava. R16 BT USB veličine 1 DIN i CD18 BT USB veličine 2 DIN imaju Bluetooth® za audiostreaming i telefoniranje bez korištenja ruku, USB utičnice na maski i vanjski USB za povezivanje s mobilnim uređajima, dok je digitalno audioemitiranje (DAB+) dostupno uz nadoplatu.

Navi 50 ima i 7˝ zaslon u boji osjetljiv na dodir i karte zapadne i istočne Europe. Besplatna aplikacija 'AHA' na povezanim pametnim telefonima omogućuje, putem zaslona osjetljivog na dodir, pristup društvenim platformama kao što su Facebook i Twitter kao i internetskim radijskim kanalima. Za iPhone uređaje dostupna je i Siri funkcija prepoznavanja glasa. Na vrhu ponude je Navi 80 IntelliLink s dodatnim funkcijama, uključujući 3D prikaz iz ptičje perspektive, napredno glasovno upravljanje i audiostreaming putem Bluetooth® veze. Zaslon ujedno služi i kao zaslon kamere za pregled straga.

Opel Vivaro - Kamera za pregled straga

Više udobnosti. Manje stresa.

Opel Vivaro moguće je naručiti s ručnim klima-uređajem sprijeda i straga kao i s dodatnim sustavom grijanja straga.

Kamera za pregled straga omogućuje preglednost iza vozila bez okretanja glave zahvaljujući prikazu na zaslonu s dinamičnim uputama na dodirnom zaslonu navigacijskog sustava ili statičnim uputama na unutrašnjem retrovizoru.